Оферта No. 6961

9715 EUR ( 19001 BGN )

( 161.92 EUR / кв.м. )

продава: къща, 13 km от общ. център

Община Габрово Площ:60 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6961
Предлагаме за продажба двуетажна къща в с. Здравковец, което се намира на 15 км. югозападно от град Габрово. Достъпът до имота е по асфалтов път. Къщата е на два етажа с вътрешно стълбище. На първи етаж са обособени дневна стая с огнище, друга стая и маза. На втория етаж са обособени три стаи и тераса. Дворът е с площ от 2500 кв.м. и в него освен къщата са застроени две голями стопански постройки и плевня. Къщата се нуждае от ремонт, но основите й са каменни и са много стабилни.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio