Оферта No. 6989

114 EUR ( 223 BGN )

( 2.19 EUR / кв.м. )

отдава: гараж, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:52 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6989
Агенция за недвижими имоти "Регент" отдава под наем гараж, масивно строителство с площ от 52 кв.м. Локализирано в близост до централна пътна артерия на лесно достъпно място дори за тежкотоварни автомобили. Помещението може да се ползва също като склад. Размери на гаража:височина - 3,95м, ширина - 5,85м, дължина - 8,90м

Забележка: четири единични гаража с площ от 52кв.м. е един с площ от 50кв.м. могат де се обединяват според нуждите и желанията на клиента.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio