Оферта No. 7004

228 EUR ( 446 BGN )

( 2.51 EUR / кв.м. )

отдава: склад, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:91 кв.м. Ползваема площ:91 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7004
Агенция за недвижими имоти "Регент" предлага под наем складово помещение с площ от 84 кв.м и офис-помещение от 7кв.м. в района на кв. Падалото. Намира се в близост до главна пътна артерия - изхода за Велико Търново. Помещението от 84 кв.м. разполага с рампа и широк двор за товаро-разтоварна дейност.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
трифазен ток, офис, товарна рампа, WC, вход за зареждане, вода

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio