Оферта No. 7034

8692 EUR ( 17000 BGN )

( 11.06 EUR / кв.м. )

продава: къща, 40 km от общ. център

Община Севлиево Площ:156 кв.м. Ползваема площ:156 кв.м. Земя:786 кв.м. Етаж:2 Спални:7 Стаи:4 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7034
Продава атрактивен планински имот в централната част на село Кръвеник. Дворното място е с площ 786 кв.м, с лек наклон на изток, достъпно целогодишно от асфалтов път с лице към площада. Жилищната сграда е двуетажна полумасивна на дървен гредоред. Покривната конструкция е дървена покрита с каменни плочи. На първи етаж са разположени: антре, дневна с кухня, спалня, складово помещение, вътрешна тоалетна. Достъпът до втория етаж е чрез вътрешно дървено стълбище. На втори етаж са разположени стая с преход, две спални и две тераси. Имотът има нужда от ремонтни дейности. До жилищната сграда е изградена пристройка - лятна кухня с баня-тоалетна. В имота са изградени паянтови стопански постройки. В близост са магазин, кметство, спирка на междуселищен автобус. Селото е известна туристическа дестинация, отстои на 10 км от гр.Априлци.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio