Оферта No. 7110

64999 EUR ( 127125 BGN )

( 33.68 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Дряново Площ:160 кв.м. Ползваема площ:160 кв.м. Земя:1930 кв.м. Етаж:2 Спални:7 Стаи:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7110
Къщата се намира в центъра на селото,на асфалтов път, с целогодишен достъп. На 500м от къщата се намира язовир с ловна хижа.

Комуникации: ток, вода от централен водопровод и централна канализация. Парцела е с големина 1930м2, разполага с овощна градина, каменна постройка-подходяща за барбекю, имота изцяло е ограден с каменни дувари, а към пътя и с дървена ограда.

Къщата е от два жилищни етажа,всеки от които със самостоятелен вход, както и вътрешно стълбище между етажите. Обща застроена площ 160м2. Къщата е изградена изцяло от камък и автентични дървени греди, голяма дървена тераса на втори етаж с красива балканска панорама. В цялата къща е изградена инасталация за монтаж на парно отопление от камина с водна риза. Къщата е обиколена изцяло от каменнен плочник и външно градинско осветление.

Първи етаж:

Кухня с каменна механа,перално отделение,стая за почивка,общи баня и тоалет.

Втори етаж:

Три спални, две от които са с излаз на общата тераса с панорама, а третата с изглед към градината, коридор с общи баня и тоалет, дървена стълба към подпокривното пространство

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio