Оферта No. 7169

460 EUR ( 900 BGN )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Чиста жил.площ:90 кв.м. Етаж:1 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7169
Предлагаме тристаен апартамент под наем в центъра на Габрово, на "Орловска". Улицата води право към центъра на града, който е на близко пешеходно разстояние от жилището. В района има училище, детска градина, магазини, два големи хипермаркета и др. Самото жилище разполага с две спални, които са големи и светли. Просторна и слънчева всекидневна, обединена с трапезария. Модерна и напълно обзаведена кухня, която да задоволи потребностите на всяка домакиня. Жилището се отдава напълно обзаведено и оборудвано. Материалите, мебелите и техниката в апартамента са с високо качество и предлагат удобство и комфорт. Площта на имота е 90 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio