Оферта No. 7184

104305 EUR ( 204000 BGN )

( 122.71 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Априлци

Община Априлци Площ:97 кв.м. Ползваема площ:270 кв.м. Земя:850 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7184
Агенция "РЕГЕНТ" предлага за продажба вила в град Априлци, кв. Острец в Троянския балкан. Имота се нахожда в тиха улица на пет минути от центъра с невероятна гледка към Стара планина, връх "Марагидик"и връх "Острец". Недвижимият имот е с РЗП 270 кв. м. с три спални и възможност за още две спални в мансардният етаж. Огромен хол с камина и панорамен прозорец, трапезария, кухня, баня, механа с камина към нея, котелно помещение, място за килер и вътрешно стълбище. Вилата е напълно завършена с PVC дограма. Две тераси и втори хол, който заедно с едната спалня се оформя като самостоятелен кът за гости. Върху дворното място, което е от 850 кв. м. има засадени овощни дръвчета. Има място за басейн и барбекю.Имотът е едно прекрасно място за семейство с деца и приятели, които могат да се насладят на чистата природа, спокойствие и красота.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio