Оферта No. 7227

4346 EUR ( 8500 BGN )

( 5.46 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Стефановци

Община Габрово Площ:796 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7227
Агенция за недвижими имоти " РЕГЕНТ" предлага за продажба Урегулиран поземлен имот в квартал Стефановци, град Габрово. Имотът е с площ от 796 кв.м. Парцела има открита партида за вода, електричеството е на уличната регулация и неговото вкарване в имота би било безпроблемно. Мястото е оградено, а достъпа до него удобен. По цената могат да се водят преговори при сериозни клиенти.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, вода

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio