Оферта No. 7234

255000 EUR ( 498729 BGN )

( 497.08 EUR / кв.м. )

продава: помещение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:513 кв.м. Ползваема площ:513 кв.м. Етаж:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7234
Отдава се помещение в идеалният център на град Габрово. В близост се намират заведения за бързо хранене, магазини за козметика, хранителни стоки, домашни потреби, банков клон бижутерия и аптека. Граничи с пешеходна зона и една от най-натоварените улици в града с постоянен човекопоток, а именно Радецка. Продаваното помещението е с площ от 498 кв.м. и се намира на втори етаж на пететажна масивна сграда, състоящ се от вътрешни помещения подходящи, както за офиси така и за търговска дейност.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, трифазен ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio