Оферта No. 7269

153 EUR ( 299 BGN )

( 3.06 EUR / кв.м. )

отдава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:50 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Тераси:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7269
Отдава се жилище в един от най-предпочитаните квартали на града. Локализирано е на изключително леснодостъпно място с добре организиран транспорт. В близост се намират студентски общежития, също така има автобусна спирка, хранителен магазин, детска градина и училище. Жилището представлява едностаен апартамент. Състои се от коридор, спалня, трапезария с кухненски бокс и санитарен възел. Разполага с инвенторен климатик в едната от стаите, дограмата е изцяло подменена, поставена е външна и вътрешна изолация. Кухненският бокс разполага с всички необходими електроуреди за домакинство. Отдава се обзаведено.Две депозитни вноски.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, лукс, климатик, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio