Оферта No. 7285

80000 EUR ( 156464 BGN )

продава: почивна база , 11 km от общ. център

Община Севлиево Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7285
КЪЩА ЗА ГОСТИ - РАЗРАБОТЕНА НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕНА С ВСИЧКИ РАЗРЕШИТЕЛНИ .НЕВЕРОЯТНА ПАНОРАМА КЪМ ЦЕНТРАЛНА СТАРА ПЛАНИНА1.ДВОРНО МЯСТО

Равнинен терен, затревен, ограда жив плет- кипариси , каменна зидария.Площ 1.8 дка., засадени 55 млади овошки в неплододайна възраст.2.ДВУЕТАЖНА ЖИЛИЩНА СГРАДА РЗП 110 КВ.М.

ЕТАЖ 1

Механа -обзаведена кухня, маси и мека мебел.

ЕТАЖ 2

Обособени 3 жилищни помещения

Всяка стая е обзаведена с две единични легла , телевизор и климатик.

ТОТАЛНО РЕНОВЕИРАНА 2014 Г.

3.ЛЯТНА КУХНЯ-БАРБЕКЮ.

4.СТОПАНСКА ПОСТРОЙКА- ПЛЕВНЯПорта масивна дървена стар стил.Геран

ЦЕНАТА ПОДЛЕЖИ НА КОМЕНТАР И РАЗМЕНЯ ЗА ИМОТ НА МОРЕТО!
ВИДЕО

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Георги Колев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Георги Колев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio