Оферта No. 7370

768 EUR ( 1502 BGN )

( 1.00 EUR / кв.м. )

отдава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Войново

Община Габрово Площ:768 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7370
2. МАСИВНА СГРАДА "ЦЕХ ФЕРМИ", със застроена площ от 768 (седемстотин шестдесет и осем) кв.м., на един етаж;

Оценяваната сграда представлява едноетажна еднопространствена масивна сграда, с височина 10 м., изградена по смесената строителна система - монолитна и сглобяема. Застроена площ по кадастрална карта - 768 кв.м.Носеща конструкция - сглобяеми стоманени колони и греди и сглобяема покривна конструкция ;

Покривна конструкция - двускатен покрив от профилна ламарина; ламаринена обшивка.

Стени - тухлени зидове .

Фасади - тухлени зидове на 1.6 м и 4 м;

Дограма - метална, стъклени панели;

Инсталации - електрическа монофазна осветителна и трифазна

работна, въздуховодна.Подкранов релсов път.В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio