Оферта No. 7461

21475 EUR ( 42001 BGN )

( 488.07 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Дядо Дянко

Община Габрово Площ:44 кв.м. Чиста жил.площ:44 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:8 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7461
Апартаментът се намира в близост до КАТ в кв. Дядо Дянко и се състои от входно антре, което разпределя към спалня, кухня, баня и тоалетна в отделни помещения. Жилището е с положен ламинат в спалнята и теракот в останалите помещения. Стените на спалнята са с миеща се мазилка. Входната врата на апартамента е блиндирана, а интериорните врати са с алуминиев профил - на двете стаи са в бяло, а на санитарните помещения са в тъмно кафяв цвят. Прозорците също са с алуминиев профил с двоен стъклопакет. Жилището са продава с наличните мебели и електроуреди - пералня, електрическа отоплителна печка, бойлер, спалня, гардероб, масичка, осветителни тела, алуминиеви щори, пердета. Към апартамента прилежи маза №2 с площ 7.21 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, лукс, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio