Оферта No. 7483

61356 EUR ( 120000 BGN )

( 766.95 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:80 кв.м. Ползваема площ:160 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7483
Предлагаме за продажба недвижим имот, който попада в централната част на Габрово на границата с квартал "Йонковото". Представлява дворно място от 247 кв.м, като основната му част и заето от застройката и бетонна площадка за летен отдих и сервиране. Изградена е двуетажна масивна жилищна сграда на дървен гредоред и каменни основи. Къщата е основно ремонтирана през 2014 г. Подменен е покрива, инсталациите, дограмата и и направена външна топлоизолация. Вътрешните стени и тавани са с гипсокартон. Първия етаж се състои от антре, кухня с дневна, стая, баня - тоалетна. Вътрешно стълбище отвежда до разпределителен коридор, тераса, три спални, баня - тоалетна. Имота се продава напълно обзаведен. По цената могат да се водят разговори.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio