Оферта No. 7493

51130 EUR ( 100000 BGN )

( 393.31 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:115 кв.м. Ползваема площ:115 кв.м. Земя:130 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7493
Продава ВТОРИ ЕТАЖ от триетажна масивна жилищна сграда, находяща се в района на стадион "Христо Ботев". Състои се от коридор, дневна, две спални, хол, кухня, баня-тоалетна, килер и две тераси. Към етажа принадлежи 1/3 идеална част от дворното място, 1/3 ид.ч. от тавана, две избени помещения и ГАРАЖ с площ 24 кв.м. Имотът е в добро състояние, изградено е локално парно отопление на твърдо гориво, дограмата е ПВЦ стъклопакет. Подови настилки с ламиниран паркет, теракота в баня-тоалетна, стени и тавани с латекс. Изложение - изток, юг, запад.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio