Оферта No. 7536

112486 EUR ( 220000 BGN )

( 63.91 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, 6 km от общ. център

Община Велико Търново Площ:1760 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7536
Продава промишлен терен с площ 9800 кв.м, в индустриалната зона на гр.Дебелец, заедно с построените в него сгради с обща разгъната застроена площ 1760 кв.м. Теренът е равнинен, ограден с изградени инженерни мрежи - Ел.. ВиК, армирана бетонова настилка. Сградите са монолитни и сглобяеми стоманобетонови конструкции, с площи от 40 до 800 кв.м, подходящи за производствена и складова дейност.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio