Оферта No. 7558

99500 EUR ( 194602 BGN )

( 39.80 EUR / кв.м. )

продава: къща, 4 km от общ. център

Община Габрово Площ:327 кв.м. Земя:2500 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7558
Терен за обществено обслужване заедно с построената масивна сграда-бивше училище. Намира се във високата част на селото с изложение-юг с дотъп по асфалтиран път и в близост до църквата на селото. Дворното място е облагородено и оградено с масивна ограда, терасирано. Сградата се състои от сутерен на каменни основи с площ от 134 м2 с нормална височина и представлява едно общо помещение /бивш киносалон/ подходящо за преустройство в механа и котелно помещение. Втория етаж от 193 м2 позволява след проектиране допълнителни вътрешно преразпределение, което в момента е разпределено на две малки и две големи помещения.Височината на втория етаж позволява да се преустрои в нови два етажа. Имотът позволява да се преустрои в пансионат,хоспис или винарна с малък хотел.Намерете правилния посредник, на който да се доверите – трябва ви само един! Няма как двама или повече посредника да продадат вашия имот. Направете така, че той да е много заинтересован да работи ексклузивно за вас. Поискайте експертна оценка за имота си от оценител. Дръжте на качеството на рекламата, която продава вашия имот.

омислете - зад обявата в интернет седи работата на един цял екип, който инвестира и се грижи за успеха на вашата сделка. Оставете бизнеса на професионалистите, доверете им се и се радвайте на успеха си чрез този избор.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio