Оферта No. 7616

13498 EUR ( 26399 BGN )

( 25.56 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:528 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7616
Предложения за продажба недвижим имот представлява земеделска земя с променено предназначение и изготвен ПУП за жилищно строителство с Кинт /коефициент на интензивност на застрояване/ - 1.2, плътност на застрояване 60% и височина до 10 м. Парцелът е с площ от 528 кв.м. Намира се в квартал "Трендафил ІІ". От имота се открива невероятна панорама. Наоколо е застроено само с нови жилищни блокове и еднофамилни жилищни сгради, което го прави изключително привлекателен за строителство. Прекарани са електричество, водоснабдяване и канализация.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
равнинен, канализация, вода, ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio