Оферта No. 7684

24031 EUR ( 47000 BGN )

( 135.77 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, 2 km от общ. център

Община Габрово Площ:177 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7684
В сградата са обособени три помещения - приемно, работно и складово (монтажно). Инсталирани са достатъчно прозорци, за да се осигури светлина през деня. Електричеството е трифазно. Височината е над 4 метра. Има възможност за изграждане на санитарен възел с баня и съблекалня. Прилежащия терен е 1000 кв.м., с плътност на застрояване 60%. Разрешено е строителство до 3 етажа. Може да се ползва за складова дейност, дърводелски цех или друго производство. Имотът е достъпен от асфалтирана улица. Нуждае се от ремонт.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio