Оферта No. 7697

20452 EUR ( 40000 BGN )

( 358.81 EUR / кв.м. )

продава: магазин, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:57 кв.м. Ползваема площ:57 кв.м. Телефонни линии:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7697
Обект на продажба е магазин за промищлени стоки находящ се в кв Трендафил с площ от 56 кв.м.Търговското помещение е 24 кв.м ,офис 25 кв.м , санитарен възел. 6 кв.м. Състоянието на имота е много добро подменена дограма , теракот в търговското помещение и ламинат в офиса. Подходящ е за офис и фризьорски салон.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, паркинг, WC, вход за зареждане, ТЕЦ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio