Оферта No. 7705

35791 EUR ( 70000 BGN )

( 14.11 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:78 кв.м. Ползваема площ:108 кв.м. Земя:2537 кв.м. Етаж:2 Спални:7 Стаи:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7705
Монолитна къща, построена през седемдесетте години, със застроена площ от 30 кв.м., разпределена на два етажа. Първи етаж се състои от антре, всекидневна, кухня и баня. Вътрешно стълбище ни отвежда до втори етаж, където имаме две спални и голяма тераса с панорамна гледка към Стара планина. В имота е построена и втора, стара къща на дървен гредоред с площ 48 кв.м., която разполага с предверие, три стаи и кухня. Тази къща се нуждае от по-сериозен ремонт. Плевнята, която е с площ 35 кв.м. също се нуждае от обновяване или премахване. Дворът е с площ 1567 кв.м. и има лек наклон в южна посока. В цената на имота е включен и втори, съседен парцел с площ от 970 кв.м. Достъпът е посредством новоасфалтирана улица, която отстои на 50 метра от къщата. Тези 50 метра представляват макадамов път.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio