Оферта No. 7708

205 EUR ( 401 BGN )

( 2.73 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:75 кв.м. Ползваема площ:75 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Телефонни линии:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7708
Предлагаме на Вашето внимание офис в идеалният център на гр. Габрово. Помещението разполага с коридор, две отделни зали, кухненски бокс и санитарен възел с площ от 75 кв.м. За сигурността на бъдещите наематели има охранителна система, която ще осигури спокойното им пребиваване. Помещението е напълно освежено след основен ремонт.

Забележка: Отдава се дългосрочно!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, баня, WC, интернет връзка, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio