Оферта No. 7727

36880 EUR ( 72130 BGN )

( 392.34 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Сирмани

Община Габрово Площ:94 кв.м. Чиста жил.площ:94 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:6 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7727
Апартаментът се състои от разпределителен коридор, две спални, от които се излиза на тераса, килер, баня и тоалетна в отделни помещения, голяма всекидневна и трапезария, които са обединени посредством голям портал, а към тях прилежат кухненски бокс и тераса. От двете тераси се разкрива красива панорамна гледка към околностите. Жилището е просторно и удобно за по-голямо семейство. Към него прилежат таванска стая с площ 23.51 кв.м., маза с площ 7.18 кв.м. В околоблоковото пространство има достатъчно парко места. Кооперацията е с работещ и обслужван асансьор.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio