Оферта No. 7764

358 EUR ( 700 BGN )

( 1.40 EUR / кв.м. )

отдава: заведение, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:256 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7764
Отдава се помещение с проект за заведение. Заведението е разположено на две нива с обща площ от 256 кв.м. Разполага с две умивални и тоалетна. Към него него е предвиден паркинг, за удобство на бъдещите наематели. Състоянието, в което се намира за момента е незавършено и има нужда от довършителен ремонт . Помещението е изключително светло, което предразполага за приятната и уютна атмосфера, която би могла да се създаде.Забележка: Има възможност за преговори с бъдещите наематели за довършителните ремонтни дейности на имота, които ще бъдат извършени за сметка за месечният наем.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio