Оферта No. 7827

40904 EUR ( 80000 BGN )

( 45.45 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:180 кв.м. Земя:900 кв.м. Етаж:3 Спални:7 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7827
Лесен достъп до пътната връзка Габрово - Севлиево - София, на 15тина минути с кола от Габрово и Севлиево, ситуиран в тих район, този имот е една добра възможност за инвестиция. Дворното място е с площ 900 кв.м., а РЗП- 180 кв.м. Къщата разполага с:

Iви етаж: всекидневна с голяма трапезна маса, антре, гараж / котелно /, кухня, баня с тоалетна, килер;

IIри етаж: спалня, хол, кухня, тоалетна, антре, голяма тераса свързваща хола с кухнята;

IIIти етаж: две спални, два килера, таванско помещение;

Къщата се продава с цялото си обзавеждане, възможност за интернет, сателитна телевизия.

Има изградено локално парно, сонда за вода, голямо дворно място и помощна пристройка(използвана за животни) в близост до балкана. Има гараж който към момента е неизползваем и направен за котелно. Има разрешително за постройка на гърба си предвидена за гараж с механа. Трифазен ток, обработваема площ и много овощни дръвчета. На около 200м от къщата има 2 магазина и спирка за междуградският автобус Габрово - Севлиево който пътува на всеки час. В близост има хотелски комплекс с басейн и ресторант. Също така има голям язовир който може да се използва за спортен риболов. Може да се използва като къща за гости.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio