продава: пром. помещение, 32 km от общ. център

Община Севлиево Площ:1100 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7877
Продаваният имот представлява производствено помещение за дървообработване със застроена площ от 1095 в.м. и 3 889 кв.м.прилежаща земя. Помещението е основно ремонтирано и въведено в експлоатация през 2005 год. Съдържа: еднопространствено помещение, с два входа /вратите са 5 метра широки/, разделено по средата с тухлена стена. В края на помещението са обособени съблекални, баня и тоалетна за персонала, офисна част и сервизни помещения към нея.

Имота може да се продаде с наличното оборудване: четиристранка; абрихт; циркуляр; шлайф; подвижна аспирация /нови/; 2 телфера по 5 тона, а може и като помещение за друг вид дейност.

Офертната цена е с оборудването.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio