Оферта No. 7929

30900 EUR ( 60434 BGN )

( 417.57 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Борово

Община Габрово Площ:74 кв.м. Чиста жил.площ:74 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:3 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7929
Предлагаме на вниманието ви тристайно жилище находящо в близост до центара на ул Никола Войновски. Жилището се намира на трети етаж и разполага с кухня , всекидневна , спалня ,хол и санитарен възел. Подовите настилки са дъбов идеално подържан паркет , теракота в кухнята. Дограмата е дървена стените са на латексово покритие. Жилището е много добре подържано и се продава с по голяма част от обзавеждането.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio