Оферта No. 7956

409 EUR ( 800 BGN )

( 0.53 EUR / кв.м. )

отдава: сграда, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:768 кв.м. Етаж:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7956
Отдава се под наем сграда монолитно строителство на три етажа близо до централна градска част и основните търговски улици- ул. " Николаевска". Сградата може да бъде отдадена, както цялостно, така и по етажи или отделни офиси/стаи. Квадратурата на всеки от етажите е приблизително 230 кв.м, като има стаи подходящи за офиси и по-големи помещения, които могат да бъдат използвани за лека промишленост / производство на текстилни изделия напр./ Цената е по договаряне в зависимост от желанията на клиента.Може да бъде извършен ремонт за сметка на наемната цена.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio