Оферта No. 8065

25565 EUR ( 50000 BGN )

( 51.13 EUR / кв.м. )

продава: къща, 3 km от общ. център

Община Габрово Площ:62 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Земя:500 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8065
Предлагаме за продажба масивна къща в близост до Габрово. Построена е в облагороден двор с площ от 500 кв.м. и се състои от кухня, дневна и баня с тоалетна на първия етаж. Вътрешно стълбище ни отвежда до втория етаж, където са обособени две спални, баня с тоалетна и голяма тераса, от която се разкрива невероятна панорамна гледка на юг, към Стара Планина. До къщата са построени и закрито барбекю, гараж и постройка за инвентар. Имотът е много добре поддържан. Изградено е локално отопление на твърдо гориво. Възможно е целогодишно обитаване на имота.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio