Оферта No. 8115

9203 EUR ( 17999 BGN )

( 42.80 EUR / кв.м. )

продава: къща, 22 km от общ. център

Община Севлиево Площ:215 кв.м. Ползваема площ:215 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8115
Предлаганият имот се намира на 14 км. от гр. Севлиево и на 18 км. от гр. Габрово и съдържа: дворно място с площ от 6318 кв.м., заедно с построените в нея къща на два етажа със застроена площ от 69 кв.м.; двуетажна стопанска постройка /тлокане/, с площ от 62,50 кв.м.; плевня от 37,50 кв.м и едноетажна стопанска постройка от 45 кв.м. Цялото място е оградено с каменна ограда- суха зидария с овошни дървета.Разпределение на къщата:

І-ви етаж - коридор, кухня, дневна, спалня, баня и избено помещение;

ІІ-ри етаж - вътрешно стълбище и три спални с голям салон;

Къщата е здрава, добре поддържана . В нея има ток и вода.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio