Оферта No. 8125

40000 EUR ( 78232 BGN )

( 5.47 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:7316 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8125
Предлагаме на вниманието Ви недвижим имот в едно от най-хубавите села в Габровско - Влайчовци, което е на 623 m надморска височина, отстои на 12.7 км от Габрово, на 22 км от Архитектурен комплекс "Боженци", на 51 км от Велико Търново, на 202 км от София и на 273 км от Варна. Прекрасната планинска природа и чистият въздух предполагат съм отлична почивка. В населеното място има функциониращи обекти от селския туризъм, а в непосредствена близост има и конна база, като всички тези неща предполагат забавления и отличен релакс. Представлява дворно място с площ от 10 000 кв.м с голяма овощна градина. Изградени са стара двуетажна къща с площ от 42 кв.м на етаж и разгъната застроена площ от 84 кв.м и каменна плавня със застроена площ от 45 кв.м. В имота има вода и ток. Изработен е подробен устройствен план за вилно селище и идеен проект за това. Разрешава се плътност на застрояване 60%, максимална интензивност на застрояване 1,2 и височина на сградите до 10 м. Предвижда се да се изгради хотел и 14 бр.къщи.

Могат да се ползват европейски пари по "МЯРКА 311" за развитие на селски райони при покупка от земеделски производител.

Уникално място за реализиране на идеята туризъм!

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio