Оферта No. 8134

128 EUR ( 250 BGN )

( 2.13 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:60 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8134
Предлагаме на Вашето внимание етаж от къща под наем. Разполажението е леснодостъпно и комуникативно - само на 5 минути от идеалният център на града. В близост се намират множество магазини, книжарница, куриерска фирма и др. Отдаваният обект представлява втори етаж от двуетажна масивна къща. Етажът е разположен на две нива:

I-во ниво: трапезария с кухненска ниша, антре, баня - тоалетна и голяма тераса с панорамна гледка към града;

II-ро ниво: родителска спалня, детска спалня и баня - тоалетна;

Двете нива са свързани помежду си с вътрешно стълбище. Отоплението е решено с климатици, които са поставени в трапезарията и в детската спалня. Имота е напълно обзаведен. Кухненската ниша е оборудвана с всички необходими за домакинството електроуреди - хладилник с фризер, микровълнова фурна, готварска печка и автоматична пералня. Във входното антре е разположена действаща печка на дърва, която може да бъде допълнителен вариант за отопление. В зависимост от предпочитанието на бъдещите наематели има възможност да се постави единично легло в детската спалня.Забележка: При наемане на жилището се изискват депозитни вноски! Имота се отдава дългосрочно!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, интернет връзка, климатик, СОТ, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio