Оферта No. 8167

60000 EUR ( 117348 BGN )

( 200.00 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:100 кв.м. Чиста жил.площ:100 кв.м. Земя:300 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:3 Тераси:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8167
Предлагаме триспален апартамент в центъра на град Габрово. Имотът е с подменена PVC дограма, нова подова настилка - ламиниран паркет, инсталирана електрическа и ВиК инсталации, интериорни врати, блиндирана входна врата, латексово покритие на стените.Имотът е със следното разпределение: етаж 1 се състои от всекидневна с трапезария и кухня в еднопространствено помещение, спалня и баня с тоалетна, а вътрешно стълбище ни отвежда на мансардния етаж, където са обособени две спални и санитарен възел. Към апартамента прилежи дворно място с площ от 150 кв.м., тераса с площ от около 25 кв.м. и голямо складово помещение с достъп от улицата, коеот е подходящо за мотор, колелета и др. Достъпът до имота е бърз и лесен целогодишно. Оглед с ключ - 0887602324

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio