Оферта No. 8217

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 235.98 EUR / кв.м. )

продава: къща, 38 km от общ. център

Община Севлиево Площ:65 кв.м. Ползваема площ:65 кв.м. Етаж:1 Спални:4 Стаи:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8217
Предлагаме за продажба селски имот, който отстои на 12 км. от гр. Севлиево. Представлява дворно място от 3298 кв.м, граничещо с асфалтов път. В двора са построени едноетажна полумасивна жилищна сграда /изцяло на мазе/, със застроена площ от около 70 кв.м.която се състои от голям вестибюл и от него достъп до тре стаи и малко помещение, което би могло да бъде преустроено и довършено като санитарен възел.Изложението е изток - юг .Встрани до къщата е долепена допълнителна постройка с площ от около 12 кв.м., т.н. тип лятна кухня.. Второстепенната постройки е плевня, допълнително и масивен гараж с площ от 22 кв.м..Наличие на геран, промишлена вода, канализация, възможност за газифициране. Имотът позволява доста преустройства и възможности.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio