Оферта No. 8235

3477 EUR ( 6800 BGN )

( 3.16 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:35 кв.м. Ползваема площ:35 кв.м. Земя:1100 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Стаи:1 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8235
Продава Вила с площ 35 кв.м в местността "Янкула" на гр.Габрово, кв. "Гачевци". Дворното място е с площ около 1100 кв.м, с наклон в югозападна посока с невероятна панорамна гледка. Сградата е едноетажна дървена конструкция. Състои се от дневна, кухня, стая и спално помещение под покривната конструкция. Подови настилки циментова замазка и балатум, стени и тавани с дървена обшивка. В имота са изградени външна тоалетна и стопанска постройка.. Мястото е оградено, достъпно от път с асфалтова настилка, граничи с борова гора., отстои на около 2 км от кв.Гачевци и на около 9 км от центъра на Габрово.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio