Оферта No. 8294

102 EUR ( 199 BGN )

( 1.02 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:100 кв.м. Ползваема площ:100 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:3 Телефонни линии:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8294
Отдаваният офис, попада в идеалния център на гр. Габрово и е с директен достъп от пешеходната зона. Имота е със санитарен възел. Подовата настилка е ламиниран паркет. Стените са с шпакловка и латексово боядисване. Помещението е климатизирано. Основен ремонт на офиса е правен през периода 2004-2005г. Възможно е помещението да се прегради и да се оформят няколко клетки. Отдава се дългосрочно. При сключване на наема се заплаща двумесечна гаранционна вноска.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, WC, климатик, баня, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio