Оферта No. 8371

11249 EUR ( 22001 BGN )

( 267.83 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:42 кв.м. Ползваема площ:84 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8371
Предлагаме за продажба две къщи в един двор, който е с площ от 1272 кв.м. в кв. Радецки, в посока м-т Узана. Едната къща е тип "близнак", на два етажа и е със застроена площ 42 кв.м. Втората къща е едноетажна и е със застроена площ 30 кв.м. И на двете къщи трябва да се извърши основен ремонт. Мястото е тихо и спокойно. Граничи с малка рекичка. Туристическа дестинация.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio