Оферта No. 8397

76695 EUR ( 150000 BGN )

( 306.78 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:250 кв.м. Ползваема площ:259 кв.м. Земя:250 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8397
Предлагаме на вниманието Ви, изключителен имот на тихо и спокойно място- само на 2 мин от централната градска част на Габрово. Представлява двуетажна масивна сграда с търговска част на кота 0 , две самостоятелни стаи над нея и втори етаж, който е жилищен. Достъпа до търговската част, двете стаи над нея и втория етаж на къщата е отделен. Използваемата търговска площ е 70 квм, като разполага с два санитарни възела, умивално-кухня, локално отполение, всичко на площ от 100 кв.м. По предназначение- кафе-аператив. Цената на заведението е 70 000 лева без ДДС.

Над заведението с отделен вход има две самостоятелни стаи, които към момента се отдават под наем. Стаите са с общ санитарен възел.

Вторият етаж на къщата, който е жилищен, разполага с три спални, кухня с трапезария и санитарен възел на площ 129 кв.м. Към него принадлежи още една стая под стълбите, която в момента се използва, като механа от 30 кв.м. Цената на жилищния етаж е 85 000 лева без ДДС.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена, телефон, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio