Оферта No. 859

6136 EUR ( 12001 BGN )

( 6.14 EUR / кв.м. )

продава: къща, 42 km от общ. център

Община Севлиево Площ:45 кв.м. Ползваема площ:90 кв.м. Земя:1000 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 859
Предлага се за продажба селски недвижим имот, който попада на главния път Севлиево - Велико Търново и е на приблизително еднакво разстояние между двата общински центъра.Представлява двуетажна паянтова жилищна сграда. На първия етаж са обособени две стаи, складово помещение, голямо антре, вътрешни стъпала отвеждат към втория етаж, където има 3 спални и килер.В имота има и лятна кухня със сервизно помещение., стопанска постройка.Има вода и ток. До имота се достига по асфалтов път.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio