Оферта No. 8606

170000 EUR ( 332486 BGN )

( 850.00 EUR / кв.м. )

продава: къща, 1 km от общ. център

Община Габрово Площ:200 кв.м. Ползваема площ:200 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8606
Предложеният за продажба недвижим имот попада в едно от най-предпочитените за обитаване в последно време населени места. Засиленият интерес е породен от това, че селото е в непосредствена близост до Габрово, а изключителната панорама към Стара планина и изцяло южното изложение, чистият въздух и природа го правят още по-интересно. Представлява оградено и облагородено дворно място от 620 кв.м, заедно с построената двуетажна масивна жилищна сграда, място за паркиране на два автомобила и закрит гараж. Къщата е съвременна и раздвижена, като разполага с кухня, столова, дневна, баня тоалетна и тераса за лятно сервиране на първо ниво, две спални с баня тоалетна на второ ниво. Отоплението е решено с котел и камина. Изпълнена е вътрешна и външна топлоизолация. На нивото на двора има и басейн, с помоща на съоръженията към него може да се ползва целогодишно.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, с гараж, обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio