Оферта No. 8627

49000 EUR ( 95834 BGN )

( 3.50 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 16 km от общ. център

Община Каварна Площ:14000 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8627
Предлагаме на Вашето внимание изключително атрактивен имот за бъдещите Ви инвестивестиционни планове. Намира се се в общ. Каварна, най-посещаваната дестинация, не само през летният сезон. Имотът е със статут на сменено предназначение за жилищно строителство. Разполага с площ от 14 дка и се намира на ключово за района местоположение между с. Св. Никола и вилно селище Русалка на главен път Каварна - Камен бряг. На 5 км. от Яйлата(5км), също така Тюленово (10км) и Калиакра (12км). Селото има новопостроена църква.От имота се разкрива прекрасна гледка към морето. Локализацията предразполага за строителство на комплекс, курорт, вилно селище, жилищно строителство и т.н. Цената е 3,50EUR/кв.м.

Забалежка: При интерес от закупуване има опция за продажба на половината от имота, т.е. 7дка.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
виза за проектиране, равнинен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio