Оферта No. 863

50000 EUR ( 97790 BGN )

( 1190.48 EUR / кв.м. )

продава: къща, 34 km от общ. център

Община Севлиево Площ:42 кв.м. Ползваема площ:84 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:4 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 863
Продава се недвижим имот, състоящ се от дворно място с площ от 1255 кв. м., заедно с построените в него: двуетажна жилищна сграза с разгъната застроена площ от 84 кв. м., навес до сградата с площ от 14 кв. м., двуетажна стопанска постройка със застроена площ от 70 кв. м.Жилищната сграда е отремонтирана и поддържана в много добро състояние. Първи етаж - всекидневна - хол във възрожденски стил, две спални, кухня, общ сан. възел.Подът на всякъде е теракота, стени - дървена ламперия.Има изградено локално отопление.Външни стъпала е връзката към втория етаж, който се състои от 2 по-големи стаи, 1 по- малка, общ сан. възел, под - паркет, стени - ламперия.Изложението на сградата е изцяло юг.Навесът, който е долепен до къщата е направен на барбекю и кът за почивка с гледка към двора, където също има и басейн.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio