Оферта No. 8630

198000 EUR ( 387248 BGN )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:230 кв.м. Етаж:3 Спални:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8630
Имотът, попада в градоустройствена единица "Централна градска част" - същински център и заема неговата централна част. В непосредствена близост са Часовниковата кула - и Площад "1-ви Май". Имотът е достъпен директно от пешеходна зона по ул."Радецка".

Представлява ТРИЕТАЖНА МАСИВНА ЖИЛИЩНА СГРАДА със застроена площ от 70 кв.м. за всеки от етажите, състояща се от СУТЕРЕН- избени помещения; I ЕТАЖ- два магазина, стълбище за I и II и тавански етажи и склад под стълбището; II ЕТАЖ- три стаи, санитарен възел и коридор и тавански етаж с тераса.

Местоположението е изключително атрактивно и дава възможност за развиване на всякакъв вид търговска дейност в двата магазина. Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена, телефон

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio