Оферта No. 8688

24542 EUR ( 47999 BGN )

( 360.91 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:68 кв.м. Ползваема площ:136 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8688
Предлагаме за продажба двуетажна монолитна къща с ЗП 68 кв.м. в кв. Войново. Къщата има два основни жилищни етажа, полувкопан етаж, който също може да се пригоди за живеене и подпокривно пространство, което е подходящо единствено за складиране на вещи и по-удобно преглеждане на поркивната конструкция за евентуални течове. Къщата е с вътрешно стълбище към всички етажи. Първият основен етаж се състои от коридор, баня, тоалетна, дневна с кухненски бокс, две спални и тераса. Вторият основен етаж се състои от коридор, баня, тоалетна, кухненски бокс, трапезария, голяма всекидневна и тераса. От къщата се разкрива чудесна панорама към близкия язовир. Имотът е водоснабден и електрифициран. Достъпът е по асфалтирана улица. Дворното място е с минимален наклон в южна посока.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio