Оферта No. 8716

250000 EUR ( 488950 BGN )

( 65.70 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:2564 кв.м. Ползваема площ:2564 кв.м. Земя:3805 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8716
Предлагаме за продажба изключително интересен имот, който попада в промишлена зона, добила гражданственост като района на "Рекорд" и "Подем". Представлява дворно място от 3805 кв.м, заедно с построената в него двуетажна масивна сграда - бивш стол на завод. Разполага със складови помещения, рампи и входове за зареждане, товарни асансьори. Сградата е с отремонтиран покрив.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер SYSTEM

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio