Оферта No. 875

10737 EUR ( 20999 BGN )

( 214.74 EUR / кв.м. )

продава: къща, 36 km от общ. център

Община Севлиево Площ:50 кв.м. Ползваема площ:150 кв.м. Етаж:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 875
Предлага се за продажба недвижим имот, намиращ се на около 10 км. от гр. Севлиево.Представлява дворно място с площ от 3000 кв.м. и построените в имота Двуетажна жилищна сграда - І -ви етаж, състоящ се от коридор, стая /има поставена ламперия/ и избено помещение, външно стълбище за втория етаж - две сам. спални, общ санитарен възел, изцяло сменена В и К система.В страни е долепена масивна лятна кухня и навес.Допълнително в имота има 2 селскостопански постройки, едната от които е двуетажна и с РЗП от 150 кв. м, наличие на геран, овощни насаждения, достъпът е по асфалтов път.Открива се приятна тледка към Витата стена.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio