Оферта No. 8782

20452 EUR ( 40000 BGN )

продава: къща, 42 km от общ. център

Община Севлиево Ползваема площ:35 кв.м. Етаж:1 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8782
Предлагаме за продажба кокетна вила в Севлиевския Балкан. Състои се от зона за почивка на открито - барбекю, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, складово помещение и голяма маза. Вилата е обзаведена и оборудвана. СОТ и сателитна телевизия. Дворът е облагороден. Намира се в уединен и спокоен район. Подходящо място, където може да избягате от ежедневното натоварване и стрес.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, СОТ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio