Оферта No. 8838

51130 EUR ( 100000 BGN )

( 77.47 EUR / кв.м. )

продава: склад, гр.Габрово, кв.Дядо Дянко

Община Габрово Площ:660 кв.м. Строит. система:метална
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8838
Предлагаме за продажба промишлен имот, който попада в квартал "Дядо Дянко" на Габрово, състоящ се от две сгради. Едната представлява втори етаж от двуетажна масивна административно - производствена сграда със застроена площ от 450 кв.м. Обособени са коридор, сервизни помещения за мъже и жени, както и стая за почивка и офисни и производствени помещения. Зареждането се осъществява от товарен асансьор с товароносимост 2,5 т. Другата сграда представлява едноетажен еднопространствен склад от сглобяема конструкция със застроена площ от 210 кв.м, който може да се ползва и за производство. Изпълнен е подкранов път.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер SYSTEM

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio