Оферта No. 8869

20452 EUR ( 40000 BGN )

( 329.87 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:62 кв.м. Чиста жил.площ:62 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8869
Предлагаме за продажба двустаен тухлен апартамент, който попада в пететажна жилищна сграда в центъра на Габрово в непосредствена Близост до Автогара. Представлява кухнненска ниша -дневна с тераса, тъмен хол с преход към спалня, коридор, баня - тоалетна с тераса и изба от 30 кв.м. Дограма дървена, подови настилки паркет. Жилището се нуждае от ремонт, но пък носи доходност 5 % годишна лихва при освежаване и отдаване под наем. Хубава и премерена инвестиция. С по-голямо творчество жилището може да се превърне в голям и приветлив едностаен апартамент в центъра на града.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio