Оферта No. 8915

32212 EUR ( 63000 BGN )

( 23.01 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 1 km от общ. център

Община Габрово Площ:1400 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8915
Продава се урегулиран поземлен имот с площ 2803 кв.м., подходящ за жилищно строителство с височина до 10м. В имота има вкарани ток и вода. До парцела се стига по асфалтиран път и достъпа е изключително улеснен. Целият парцел е ограден. Има възможност за разделяне с разделна квадраура на имота от по 1400кв.м. Цената на квадратен метър не 24 евро. Изложението на имота е югоизток.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, равнинен, вода, ток, регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio